marți, 3 martie 2009

Badjoke-ureli

Si se facu martie. Luna femeilor. Nothing to argue about it. Sa ne complacem. Acu nu ca femeile n-ar avea tot dreptul sa detina martele, atribuirea e realmente fundamentata stiintific. Nu de alta da femeile-s de pe marte si barbatii de pe venus. Sau invers, mi se rupe. Martisoare, faze. Apropo de o frantura de simt al echitatii, ce ma apasa si nu ma lasa cum clar reiese, de unde vin io de intai de martie flacaii si lelitele isi schimba martisoare si-si releaga atele la maini, semantici pagane de inceput de an, ce stiu io. In fine, cand iesti in bucuresti, behave. Am. Bine, incercati pe viitor sa evitati, in medie, primele 6-7 randuri de postare cand chiar va intereseaza subectu in discutie. Am o chestie divagatorie bine netemperata, ceea ce ar trebui sa se inteleaga acum ca ma doare la basca de martie. Ce mi se pare supertare, pe langa babe, nababe, babene, mi se pare supertare. Deci realitatea-catavencele au pus deoparte o suma de barbati sexi cu care sa se delecteze de luna lor. Intelectuali. Carnea e demult iesita din trend, femeia s-a asezat, a depasit frustrarile de obiectualizare predispunatoare la debuseuri obiectualizante, cipandelii sangereaza flasci pe undeva, vremea s-a saturat despre ei. Barbatul nu mai arata asa, imi pare rau sa va dezamagesc pe voi toti cei care credeti ca metrosexualitatea mai inseamna ceva. El poate arata in cel mai rau caz asa sau asa. In cazurile fericite in care natura chiar a ostenit intru creatie, el arata asa, asa sau asa. Slava tie, dumnezeule, ca ai invrednicit-o pe nevrednica realitate-catavenca si-ai facut-o din fumeiusca shallow femeie spiritual frematatoare. Le-ai luat integritatea, dar le-ai dat lumina de a alatura pe foaia de hartie, intr-o raza de mai putin de 10000 de leghe sub mari, cuvintele sex si orice alt derivat, pe de o parte, si Liiceanu, Patapievici, Iaru, Dinescu (mancatias), Sever Voinescu, bashca Mugur Ciumageanu, cu care ocazie multumesc trustului pentru ocazia de a lua nota de Mugur Ciumageanu. Puteti vota aici. Io am votat pe bune cu Marius Chivu. you gotta love that picture.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Taica, ai gusturi rafinate! Je

Anonim spunea...

Clar. Eu cred ca idea cu badjoke-ureli ti-a fost inspirata de mine. Now guess who?:) Eniuei, destul de interesant, sarcastic, cu umos, pe alocuri chiar cinic si in final - in stilul tau:)))

izidor spunea...

Anonimeee, sunt tot ce zice matali acolosa si mai si mai mult, da un lucru e clar, cu autoru anonim n-ai cum concura. el a scris miorita.

Valentin Duran spunea...

Taica, primul anonim is io. Cat despre al doilea, habar n-am. Eram la fundatie si o dna ma apelase sa ma reped pana la dansa. Si cu falanga am selectat ultima optiune. Je