luni, 9 februarie 2009

Inima lui Marian Cozma

Handbalistul Marian Cozma a murit in urma unei altercatii cu un numar de persoane. De aici incep speculatiile si nebunia. Ca au fost 30, ca au fost 3, ca au fost 6, romi sau neromi, ca l-au confundat sau nu, ca l-au ucis in club sau local sau in afara clubului sau localului, ca se aflau la un botez sau la o bauta dupa un meci, toate sunt fum. Deja s-au format comandouri extremiste in Serbia si Ungaria si sunt in drum sa-i pedepseasca pe ucigasi. Multe speculatii si mai nici o certitudine. Poate singura certitudine e ca a fost injunghiat de trei ori in inima. Poate ca nu e o idee foarte tare ca cei care ii aduc omagii pe la televizor sau in ziare sa continue cu obstinatie sa vorbeasca despre inima mare a lui Marian Cozma.

2 comentarii:

Anonim spunea...

mda, imbecilitatea cliseelor.

Anonim spunea...

de ultima (mea) ora, a aparut raffael.
de fapt, a fost confirmat raffael, de aparut cred ca aparuse de ieri.
a nu se rata poza cu raffael din cotidianul. si din poza a nu se rata: lantul lui raffael, bucataria lui raffael, cosul de gunoi al lui raffael.
bine, problema este ca atenti fiind a nu rata cele butaforice de mai sus, s-ar putea sa-l ratati pe raffael lui-meme, caci din prosport
reiese ca cel din fata aragazului nu e raffael, ci un altul, gyozo nemeth, si el in poveste.
daca ramanea in bucatarie, raffael mi-ar fi intrat la inima :-)), asa...